Tyttökummun väki

Tyttökummun väki bloggaa talon remontoinnista, koiramaisista jutuista, puutarhan rapsuttamisesta tai ihan jostain muusta.

Ostimme kevättalvella 2010 1960-luvulla rakennetun talon, jossa riittää projekteja. Voi vapaasti valita haluaako aloittaa isomman vai pienemmän, mutta ehkä sitäkin kalliimman, jutun.
Piha. Se on juttu erikseen. Muuttaessamme se oli sepelillä, ja pihassa kasvoi vuohenputkea ja ärhäkästi leviävää punapajua.

Sisu liittyi joukkoomme huhtikuussa 2011. Sisu, Punatassun Ossidiano, on vauhdikas ja omapäinen lagotto, joka pitää kenkävaraston suppeana ja vaatteet repaleisina. Ihana mammanpoika ja tätien massahurmaaja. Sisu siirtyi sateenkaarisillalle syntymäpäivänäni 2019.

Eero mullisti elämämme heinäkuussa 2013. Suunnittelimme talvella 2012 toisen koiran hankkimista, mutta koska ensimmäinen vaihtoehto ei toteutunut, päätimme haudata haaveet. Yllättäen kesällä tarjolla olikin 2 ihanaa lagottopentua, joista valitsimme Foogel Olivieron. Eeron seikkailuja voi seurata Facebookissa Tyttökummun Eero -tilillä (vaatii hyväksynnän).

Kirsi, hallituksen puheenjohtaja ja tuhansien remonttien ideoija, on wanna-be-hortonomi. Kokeilemisen ja erehdyksen kautta osa kasveista viihtyy, kuten ne rikkaruohotkin.

Jarkko on talonmies, loistava ruuanlaittaja ja innokas kalastaja. Illat menevät emännän projekteja toteuttaessa. Kalaan pitäisi päästä useammin, joko merelle tai Vantaankoskelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: